Fogászati kezelések, szolgáltatások
Fogmegtartó kezelések

A fogak élettartamának meghosszabbítása, a fogak helyreállítása kiemelkedő fontosságú a szervezet egészsége szempontjából, valamint a későbbi fogpótlások készítésénél sem mindegy, hogy mennyi és milyen állapot fog áll rendelkezésre.

Részletek »
Rögzített fogpótlások

A szép fogazatra való igény napjainkban is folyamatosan növekvő tendenciát mutat. Az új anyagok és  technológiák megjelenése lehetőséget teremt a fogorvos számára a legmagasabb esztétikai igény kielégítésére is.

Részletek »
Szájsebészet

Ambuláns szájsebészetnél a teljesség igénye nélkül a következő beavatkozások történhetnek meg: műtéti úton történő fogeltávolítás, bölcsességfogak eltávolítása, cysta- és polipműtétek ...

Részletek »
Implantátum, műgyökér beültetés

Fogaink bármi okból való elvesztése komoly traumát jelenthet. Az pótlásra használatos koronák és kivehető protézisek sokak számára meglehetősen kényelmetlenek, és esztétikailag sem kielégítők. Számukra lehet megoldás az implantáció.

Részletek »
Fémmentes fogpótlások

Mint nevükben is benne van, ezek a fogpólások nem tartalmaznak fémet ! Két szempontot kell kiemelni :

 

- bármilyen fogászati allergia esetén alkalmazható !

- esztétikailag megfelel a legmagasabb követelményeknek is !

Részletek »
Fogászati röntgen diagnosztika

A megelőző beszélgetések és majdani személyes vizsgálatok nagyon fontos részei a páciens és a fogorvos kapcsolatának. Ezek nélkül nem állítható fel diagnózis és korrekt kezelési terv.

Részletek »
Dentalhygiénés kezelés

MEGELŐZÉS/PREVENCIÓ

 

A professzionális szájhigiénés kezelés, magában foglalja a fogkő és a fogfelszínre lerakódott elszíneződések eltávolítását. A fogkő nem más mint a fogak felszínén található elmeszesedett lerakódás, amely fogkefével már nem távolítható el. Színe a sárgás-fehértől a feketéig terjedhet, elhelyezkedését tekintve pedig lehet íny alatti, vagy a páciens számára is szembetűnő, íny feletti forma.

Részletek »
Gyermekfogászat

A gyermekfogászat a gyerekkori fog és-szájbetegségekkel, azok gyógyításával valamint a megelőzéssel foglalkozó szakterület. A fogazati rendellenességek és a harapási eltérések felismerése is ennek a területnek a feladata, tehát nagyon komplex az ellátási területe.

Részletek »
Fogágybetegségek

Fogágybetegségek ( parodontológiai )  kezelése :


A parodontium, vagyis a fogágy olyan anatómiai képletek összessége, amelyek a fogak rögzítésében vesznek részt.

Részletek »
Fogszabályozás

Az esztétikus, szabályos fogazat iránti igény folyamatosan növekvőben van, amely a fogszabályozás terén az újabb és újabb készülékek és technológiák megjelenését vonja maga után.

Részletek »
Fogfehérítés

A fogfehérítés  olyan esztétikai beavatkozás, melyet egyre gyakrabban végez a fogorvos a mindennapi praxisban. Két alapvető formája ismert, az otthoni és a rendelői fogfehérítés.

Részletek »
Fogékszer

A fogékszerek használata, a fogak díszítése korántsem újszerű szokás, már a régmúltból is vannak róla ismereteink: többek között egyiptomi sírokban is találtak drágakővel díszített fogakat, amelyek nagy valószínűséggel esztétikai és gazdagságot sugárzó, hovatartozást mutató, a megjelenést egyedivé tevő célból készültek.

Részletek »
Fogtechnikai laboratórium

Mára a fogászatban az esztétikai igények és lehetőségek megkívánják és megvalósíthatóvá teszik olyan restaurációk készítését, amelyek megrendelőiknek sok örömet, készítőinek pedig sikerélményt adnak.

Részletek »
Kivehető fogpótlások

Kivehető fogpótlásnak nevezzük azt a pótlást, amely a maradó fogakhoz és a nyálkahártya csont alapzatához oldható módon rögzül, így a páciens számára is könnyen eltávolítható.

Részletek »
Kivehető fogsor javítások

kivehető fogsorok törésjavítása , kihúzott fog bepótlása , letört kapocs pótlása , fogsorok  alábélelése , kombinált fogsorok rögzítő elemeinek betét cseréje

Részletek »
Fogmegtartó kezelésekgyökérkezelés, gyökértömés, fogtömés, fogkő eltávolítás ...Rögzített fogpótlásokkorona, híd, porcelán héj, fémmentes fogpótlás, cirkónium-oxid fogkorona, kivehető protézis, kombinált fogpótlás, ideiglenes fogpótlás ...Szájsebészetműtéti úton történő fogeltávolítás, bölcsességfog eltávolítása, cysta- és polipműtét...Implantátum, műgyökér beültetésműgyökér beültetés, fog implantátum beültetés, a műtét menete.Fémmentes fogpótlásokcirkónium, cirkon, zirkon, zirkonia, porcelán, kerámiaFogászati röntgen diagnosztikaröntgen, panoráma röntgen, OP, x-ray, digitális röntgenfelvételek, minimális röntgensugárzásDentalhygiénés kezelésfogkő, ultrahangos fogkőeltávolítás, fogkefe, fogkrém, fogselyem, fogköztisztítóGyermekfogászatTeljes körű gyermekfogászat, barázdazárás, tejfogak, fogsérülésekFogágybetegségekparodontológia, fogkő, fogkő eltávolítás, fogak sinezése, tasakok, curettage, fognyaki tömésekFogszabályozásgyermek és felnőtt fogszabályozás, rögzített és kivehető készülékek, láthatatlan fogszabályozóFogfehérítésRendelői és otthoni fogfehérítésFogékszerswarovski kristályból, aranyból, Dazziler, Twinkles, SkycesFogtechnikai laboratóriumrögzített és kivehető fogpótlások készítése, porcelán korona, implantációs fogpótlás, fogsorok, hidak, fogsor javításKivehető fogpótlásokműanyag fogsor, fémlemezes fogsor, kombinált fogsor, ideiglenes fogsorKivehető fogsor javításokkivehető fogsorok törésjavítása , kihúzott fog bepótlása , letört kapocs pótlása , fogsor alábélelés