Gyermekfogászat

A gyermekfogászat a gyerekkori fog és-szájbetegségekkel, azok gyógyításával valamint a megelőzéssel foglalkozó szakterület. A fogazati rendellenességek és a harapási eltérések felismerése is ennek a területnek a feladata, tehát nagyon komplex az ellátási területe.

A gyermek soha nem egy kicsinyített felnőtt így a betegségek lefolyása és kezelése is más.

 

A kezelésben kiemelkedő szerepe van a gyermek lélektanának ismerete mert a gyermek másként éli meg a fogászati kezelést, jobban fél, nem tudja még úgy kontrollálni magát mint egy felnőtt.

 

Gyermekkorban leggyakoribb a különböző szuvasodások kialakulása, a balesetek következtében létrejött fogsérülések. Rendelőnkben igyekeztünk, nyugodt, barátságos környezetet kialakítani. Türelmes kolléganőnk várja kis pácienseit.

 

A prevenciónak óriási szerepe van gyermekkorban. A szülő játékos formában már nagyon korai életszakaszban megkezdheti gyermeke helyes fogápolását majd a későbbiek folyamán az óvoda segíti a gyermek további higiénés fejlődését. Javasoljuk hogy kisgyermekét már 2-3 éves kortól nyugodtan hozza magával így a gyermek ismerkedni fog a számára új környezettel és a későbbiekben már nem jelent gondot számára a fogászaton való megjelenés.

Árak
Tejfog tömése
10.000 Ft
Tejfog eltávolítása
10.000 Ft
Barázdazárás
10.000 Ft
Fogmegtartó kezelésekgyökérkezelés, gyökértömés, fogtömés, fogkő eltávolítás ...Rögzített fogpótlásokkorona, híd, porcelán héj, fémmentes fogpótlás, cirkónium-oxid fogkorona, kivehető protézis, kombinált fogpótlás, ideiglenes fogpótlás ...Szájsebészetműtéti úton történő fogeltávolítás, bölcsességfog eltávolítása, cysta- és polipműtét...Implantátum, műgyökér beültetésműgyökér beültetés, fog implantátum beültetés, a műtét menete.Fémmentes fogpótlásokcirkónium, cirkon, zirkon, zirkonia, porcelán, kerámiaFogászati röntgen diagnosztikaröntgen, panoráma röntgen, OP, x-ray, digitális röntgenfelvételek, minimális röntgensugárzásDentalhygiénés kezelésfogkő, ultrahangos fogkőeltávolítás, fogkefe, fogkrém, fogselyem, fogköztisztítóGyermekfogászatTeljes körű gyermekfogászat, barázdazárás, tejfogak, fogsérülésekFogágybetegségekparodontológia, fogkő, fogkő eltávolítás, fogak sinezése, tasakok, curettage, fognyaki tömésekFogszabályozásgyermek és felnőtt fogszabályozás, rögzített és kivehető készülékek, láthatatlan fogszabályozóFogfehérítésRendelői és otthoni fogfehérítésFogékszerswarovski kristályból, aranyból, Dazziler, Twinkles, SkycesFogtechnikai laboratóriumrögzített és kivehető fogpótlások készítése, porcelán korona, implantációs fogpótlás, fogsorok, hidak, fogsor javításKivehető fogpótlásokműanyag fogsor, fémlemezes fogsor, kombinált fogsor, ideiglenes fogsorKivehető fogsor javításokkivehető fogsorok törésjavítása , kihúzott fog bepótlása , letört kapocs pótlása , fogsor alábélelés