Kiwa Dental fogászat
FOGORVOS, SZÁJSEBÉSZ, FOGSZABÁLYOZÁS SZAKORVOSA ÉS FOGTECHNIKUS EGY HELYEN

A Kiwa-Dental Fogorvosi és Fogtechnikai szolgáltatást egy helyen biztosító, centrum jellegű szakklinikát az alapító tulajdonos 30 év mély szakmai tapasztalattal és elkötelezettséggel működteti. Az alapítás évétől egy helyen találhatóak a modern felszereltségű fogorvosi rendelők és fogászati laboratórium. Kertes, családi jellegű modern épület ad otthont a gondosan kialakított helyiségeknek, amelyek egyaránt szolgálják úgy a kényelmes ellátást, mint a korszerű technikai eszközök alkalmazását.

A páciensek itt megtapasztalhatják az orvosok, asszisztensek, technikusok megbízható és minőségi munkáján kívül a figyelmes, emberközpontú betegellátást is.

A fogorvosi rendelők és a fogtechnikai laboratórium technikailag hazai és nyugati országok tapasztalatai alapján a legmodernebb eszközökkel vannak felszerelve.

A Kiwa-Dental nemcsak a magánemberek ellátását biztosítja. Több éve bevált igen előnyös szerződéses ellátási rendszerével jelentős árkedvezményt biztosít vállalati, intézményi dolgozóknak illetve vállalkozóknak és vezető beosztású embereknek.

Kiwa Dental fogászatFogtechnikaÁrakGaranciaKoronavírusMosoly Doktorok - munkatársainkKapcsolatHol talál meg bennünket?IdőpontfoglalásFogászati kártyaEgészségpénztárakÁllásajánlatok