Fogmegtartó kezelések
Gyökérkezelés, gyökértömés, esztétikus fényre keményedő tömések

A fogak élettartamának meghosszabbítása, a fogak helyreállítása kiemelkedő fontosságú a szervezet egészsége szempontjából, valamint a későbbi fogpótlások készítésénél sem mindegy, hogy mennyi és milyen állapot fog áll rendelkezésre.

Az esztétikus, ún. kompozit tömések a frontfogak (elülső fogak) valamint a rágófogak (hátsó fogak) területére egyaránt készíthetők. A mai modern tömőanyagoknak köszönhetően nagyon szép esztétikai eredményt lehet elérni legyen szó akár egy kisebb élpótlásról vagy egy nagyobb kiterjedésű tömésről. A kompozit tömések speciális kék fény hatására szilárdulnak meg ezért a tömés az elkészítést követően rögtön használható.

A gyökérkezelés egy rutin fogászati beavatkozás amely során az orvos eltávolítja a fogbelet és ezt követően a gyökércsatornákat hermetikusan lezárja. Gyökérkezelésre leggyakrabban előrehaladott fogszuvasodás okozta fájdalom vagy a fog elhalása (baleset, ütődés) miatt kerül sor. Az elszíneződött gyökérkezelt fogak fogfehérítéssel vagy esztétikai fogászati kezelésekkel (direkt vagy indirekt héjak, fémmentes koronák) kiválóan helyreállíthatóak.

Sok esetben a fog gyökere ép de a látható, koronai része nagymértékben károsodott. Bizonyos feltételek mellett ebben az esetben a fog gyökerébe helyezett csappal a fog megerősíthető és tömőanyaggal felépítve a fogat meg lehet menteni.

Árak
Fogkő-eltávolítás (állcsontonként)
15.000 Ft
Gyökérkezelés, gyökértömés
25.000 Ft - 40.000 Ft
Gyógyszer csere /alkalom
2.500 Ft
Tömés (esztétikus)
20.000 Ft - 40.000 Ft
Fogcsonk felépítés csappal
30.000 Ft - 35.000 Ft
Fogmegtartó kezelésekgyökérkezelés, gyökértömés, fogtömés, fogkő eltávolítás ...Rögzített fogpótlásokkorona, híd, porcelán héj, fémmentes fogpótlás, cirkónium-oxid fogkorona, kivehető protézis, kombinált fogpótlás, ideiglenes fogpótlás ...Szájsebészetműtéti úton történő fogeltávolítás, bölcsességfog eltávolítása, cysta- és polipműtét...Implantátum, műgyökér beültetésműgyökér beültetés, fog implantátum beültetés, a műtét menete.Fémmentes fogpótlásokcirkónium, cirkon, zirkon, zirkonia, porcelán, kerámiaFogászati röntgen diagnosztikaröntgen, panoráma röntgen, OP, x-ray, digitális röntgenfelvételek, minimális röntgensugárzásDentalhygiénés kezelésfogkő, ultrahangos fogkőeltávolítás, fogkefe, fogkrém, fogselyem, fogköztisztítóGyermekfogászatTeljes körű gyermekfogászat, barázdazárás, tejfogak, fogsérülésekFogágybetegségekparodontológia, fogkő, fogkő eltávolítás, fogak sinezése, tasakok, curettage, fognyaki tömésekFogszabályozásgyermek és felnőtt fogszabályozás, rögzített és kivehető készülékek, láthatatlan fogszabályozóFogfehérítésRendelői és otthoni fogfehérítésFogékszerswarovski kristályból, aranyból, Dazziler, Twinkles, SkycesFogtechnikai laboratóriumrögzített és kivehető fogpótlások készítése, porcelán korona, implantációs fogpótlás, fogsorok, hidak, fogsor javításKivehető fogpótlásokműanyag fogsor, fémlemezes fogsor, kombinált fogsor, ideiglenes fogsorKivehető fogsor javításokkivehető fogsorok törésjavítása , kihúzott fog bepótlása , letört kapocs pótlása , fogsor alábélelés