Fogászati Kártya Szabályzat

Érvényes 2010. október 15-től

Ön is önfeledten szeretne mosolyogni?! Mi segítünk! Most nem csak orvosaink szakértelmével, de az anyagiak terén is hozzájárulunk álma megvalósításához!


Kedves Páciensünk!
A Fogászati Kártya (továbbiakban: kártya) használata előtt kérjük, olvassa el az alábbi szabályzatot!

Hogyan és hol használható a Fogászati Kártya?

A kedvezményekre való jogosultságot a Fogászati Kártya felmutatásával lehet igazolni. A kártya a Kiwa Dental Fogorvosi és Fogtechnikai Magánklinika (1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 97/b.) rendelőjében végrehajtott kezelések során használható, időkorlát nélkül.

A kedvezmények ismertetése:

A kártya felmutatásával Ön:

 - 10 % kedvezményre jogosult minden fogászati kezelésünk mindenkori árából.
 - az első (ingyenes) konzultáció alkalmával teljesen ingyen panorámaröntgent készítünk,
   igénybe veheti eseti kedvezményeinket,
 - minden friss információról, kedvezményről tájékoztatjuk Önt,
 - minden évben kis ajándékkal kedveskedünk Önnek, személyes átvétellel.

Hogyan lehet Fogászati Kártyához jutni?


A kártyához kizárólag igénylés során lehet hozzájutni. A kártya teljesen INGYEN igényelhető!

A kártya a Kiwa Dental Fogorvosi és Fogtechnikai Magánklinika rendelőjében személyesen vehető át, előzetes időpont egyeztetés után! A klinika címe: 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 97/b. , időpont egyeztethető az 1/ 252-14-21- es telefonszámon.

Elveszett, vagy megrongálódott kártya pótlása, cseréje

A kártya pótlása, illetve cseréje a Kiwa Dental Fogászati és Fogtechnikai Magánklinika rendelőjében történik, ahol a Páciens az új kártyát az adatlap kitöltése után azonnal átveheti.

Kártya pótlása vagy cseréje csak pontosan megadott adatok esetén lehetséges. Az adatlapon pontosan fel kell tüntetni az eredeti kártya számát, vagy annak hiányában a kártyához tartozó nevet és címet. (Nem elegendő csak a név, vagy csak a cím megadása, mert ez nem biztosítja a kártya pontos azonosítását.) Ha a megadott név és cím kombinációhoz a klinika nem talál kártyát nyilvántartásában, akkor a csere, illetve pótlás nem lehetséges.

A kártya pótlása, illetve cseréje során az elveszett vagy megrongálódott kártya végleges letiltásra kerül, az eredeti kártya nem használható többé.

A kártya pótlása, illetve cseréje szintén ingyenes.


EGYÉB SZABÁLYOK

A Törzsvásárlói Rendszerben való részvétel feltételei:


- Az adatlap kitöltésével és aláírásával a Páciens elfogadja a Fogászati Kártya Szabályzatában leírtakat.
- Az adatlapon mindenki csak a saját adatait rögzítheti.
- A kártya másra át nem ruházható.
- Amennyiben a kártyával vagy a Törzsvásárlói Rendszer bármely részével visszaélés történik, a Kiwa Dental Kft. jogosult az illető magánszemély részvételét a Törzsvásárlói Rendszerben megszüntetni, beleértve a kártyához kapcsolt kedvezményeket is.
- A Kiwa Dental Kft. jogosult a Fogászati Kártya szabályzatát a Kártyatulajdonosok beleegyezése és külön tájékoztatása nélkül bármikor módosítani, amennyiben a mindenkor érvényes szabályzatot betekintésre hozzáférhetővé teszi a kezelések helyszínén, illetve a www.fogorvosinfo.hu honlapon.
- A Fogászati Kártya nem fizetőeszköz.


Adatok kezelése és védelme:

A kártya adatlapjának kitöltésével a Páciens hozzájárul, hogy a megadott információkat - beleérve személyes adatait is - a Kiwa Dental elektronikus nyilvántartásba felvegye és feldolgozza. Az adatkezelés és feldolgozás célja a fogászati szokások kiértékelése, a páciensek igényeinek jobb kiszolgálása, valamint a Kártyatulajdonosok hatékonyabb tájékoztatása a kezelési lehetőségekről, újdonságokról. Az adatokat a Kiwa Dental Kft. bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek nem adja ki.
A Kártyatulajdonos jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni, ebben az esetben a kártya letiltásra kerül, nem használható többé.

Felelősség:

A Kiwa Dental Kft. nem felel a kártyákkal kapcsolatos visszaélésekért, valamint a kártya elvesztése, ellopása, megsemmisülése, megsérülése miatti károkért.
Amennyiben kérdése vagy észrevétele van a Törzsvásárlói Rendszerrel kapcsolatban, kérjük, forduljon a Kiwa Dental Fogorvosi és Fogtechnikai Magánklinika illetékeseihez, ahol munkatársaink készséggel segítenek Önnek:

Hétfő-péntek: 9-16 óráig, bármely telefonról hívható, nem emelt díjas szám: (06 1) 252-14-21.