Mosoly Doktorok - munkatársaink
A mosoly tervezői és készítői. Fogorvos és fogtechnikus munkatársak.

Kérdéseire a következő kollégák fognak válaszolni, valamint a kezeléseknél és a fogpótlások készítésénél velük találkozhat !

Dr. Vincze József
fogszakorvos, szájsebészet szakorvosa
1997-ben diplomáztam a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán. Utána két év gyakorlati idő után, amit egy budapesti magánrendelőben töltöttem le, fog-és szájbetegségekből szakorvosi vizsgát tettem. 2000-től 2004-ig a Központi Stomatologiai Intézet Szájsebészeti Osztályán dolgoztam, közben 2003-ban nyolc hónapot töltöttem a Semmelweis Egyetem Szájsebészeti és Fogászati Klinikájának Maxillo-facialis (Arc-állcsont sebészeti) Osztályán valamint egy új budapesti magánrendelőben kezdtem praktizálni. 2004-ben dento-alveolaris sebészetből szakorvosi minősítést szereztem.

2004-től egy újabb budapesti magánrendelőben kezdtem dolgozni ahol főleg a Nagy-Britanniából érkezett betegek implantológiai ellátásán túl a teljes szájsebészeti járóbeteg-ellátás spektrumát felölelő ellátást honosítottam meg sikeresen. A korábban szerzett tapasztalatokat felhasználva 2004-től kezdve egy bécsi magánklinikán dolgozom szakmai vezetőként és szájsebészként. 
 
Magyarországon a Kiwa Dental Fogorvosi és Fogtechnikai Magánklinika szájsebészetének a felelőse vagyok.

Specialitások: minden területe a dento-alveolaris sebészetnek, beleértve az implantológiát is valamint általános fogászat (konzervativ, protetikai ellátás)

Nyelvtudás: felsőfokú angol és német nyelvismeret.
 
Kiwa Dental fogászatFogtechnikaÁrakGaranciaKoronavírusMosoly Doktorok - munkatársainkKapcsolatHol talál meg bennünket?IdőpontfoglalásFogászati kártyaEgészségpénztárakÁllásajánlatok